Αγαπητοί μας πελάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 9/3, το κατάστημά μας θα λειτουργεί μόνο για αγορές Click Away! Μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή τηλεφωνικά στο 241 111 6305 και να παραλάβετε τις παραγγελίες σας οι ίδιοι από το φυσικό μας κατάστημα.

Γνωρίζεις τι είναι το Click Away;

Μπαίνεις στο zoozart.gr και διαλέγεις το προϊόν που θέλεις. Κάνεις την παραγγελία σου είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά και το παραλαμβάνεις, άμεσα και με ασφάλεια από το κατάστημά μας. Η πληρωμή μπορεί να γίνει ή μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή με χρήση POS κατά την παραλαβή. Είναι τόσο απλό!

Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις;

Για να αποκτήσεις τα προϊόντα που επιθυμείς εύκολα και γρήγορα ακολούθησε τα τέσσερα παρακάτω βήματα.

1

1. Παραγγελία

Κάνε την παραγγελία σου ηλεκτρονικά στο zoozart.gr ή κάλεσέ μας στο 241 111 6305

2

2. Πληρωμή

Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου πληρώνοντας ηλεκτρονικά στο zoozart.gr ή στο κατάστημά μας κατά την παραλαβή της με χρήση POS.

3 new

3. Μήνυμα

Μόλις ετοιμάσουμε την παραγγελία σου θα σου στείλουμε SMS για την ώρα και ημερομηνία παραλαβής από το κατάστημά μας.

4 new

4. Παραλαβή

Παραλαμβάνεις την παραγγεία σου από το κατάστημά μας, επιδυκνύοντας την απόδειξη πληρωμής της παραγγελίας ή το sms που σου στείλαμε.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις;

Για να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς θα πρέπει επίσης να προσέξουμε τα εξής

5

Χρονικό Περιθώριο

Μία ώρα πριν και μία ώρα μετά από την αναγραφόμενη ώρα παραλαβής είναι το χρονικό περιθώριο για την μετακίνηση προς το κατάστημα.

6

Αποστάσεις

Κρατάμε αποστάσεις τουλάχιστον 2 μέτρα μεταξύ μας και η ουρά έξω από το κατάστημα δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 9 άτομα.

7

Μήνυμα

Για την μετακίνηση προς το κατάστημα στέλνεις SMS στο 13033 με την επιλογή 2 ή με χρήση βεβαίωσης κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης.

8

Αριθμός Ατόμων

Μόνο ένα άτομο έχει δικαίωμα να παραλάβει την παραγγελία. Δεν επιτρέπεται η παρουσία συνοδού και η είσοδος στο κατάστημα.