Αγαπητοί μας πελάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 9/3, το κατάστημά μας θα λειτουργεί μόνο για αγορές Click Away! Μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή τηλεφωνικά στο 241 111 6305 και να παραλάβετε τις παραγγελίες σας οι ίδιοι από το φυσικό μας κατάστημα.

Γνωρίζεις τι είναι το Click Away;

Μπαίνεις στο zoozart.gr και διαλέγεις το προϊόν που θέλεις. Κάνεις την παραγγελία σου είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά και το παραλαμβάνεις, άμεσα και με ασφάλεια από το κατάστημά μας. Η πληρωμή μπορεί να γίνει ή μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή με χρήση POS κατά την παραλαβή. Είναι τόσο απλό!

Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις;

Για να αποκτήσεις τα προϊόντα που επιθυμείς εύκολα και γρήγορα ακολούθησε τα τέσσερα παρακάτω βήματα.

Click Away

1. Παραγγελία

Κάνε την παραγγελία σου ηλεκτρονικά στο zoozart.gr ή κάλεσέ μας στο 241 111 6305

Click Away

2. Πληρωμή

Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου πληρώνοντας ηλεκτρονικά στο zoozart.gr ή στο κατάστημά μας κατά την παραλαβή της με χρήση POS.

Click Away

3. Μήνυμα

Μόλις ετοιμάσουμε την παραγγελία σου θα σου στείλουμε SMS για την ώρα και ημερομηνία παραλαβής από το κατάστημά μας.

Click Away

4. Παραλαβή

Παραλαμβάνεις την παραγγεία σου από το κατάστημά μας, επιδυκνύοντας την απόδειξη πληρωμής της παραγγελίας ή το sms που σου στείλαμε.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις;

Για να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς θα πρέπει επίσης να προσέξουμε τα εξής

Click Away

Χρονικό Περιθώριο

Μία ώρα πριν και μία ώρα μετά από την αναγραφόμενη ώρα παραλαβής είναι το χρονικό περιθώριο για την μετακίνηση προς το κατάστημα.

Click Away

Αποστάσεις

Κρατάμε αποστάσεις τουλάχιστον 2 μέτρα μεταξύ μας και η ουρά έξω από το κατάστημα δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 9 άτομα.

Click Away

Μήνυμα

Για την μετακίνηση προς το κατάστημα στέλνεις SMS στο 13033 με την επιλογή 2 ή με χρήση βεβαίωσης κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης.

Click Away

Αριθμός Ατόμων

Μόνο ένα άτομο έχει δικαίωμα να παραλάβει την παραγγελία. Δεν επιτρέπεται η παρουσία συνοδού και η είσοδος στο κατάστημα.