Το χειροποίητο είναι τρόπος ζωής και η έκφραση της δημιουργικότητας, μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση.

zoozart

Η μεγάλη ανάγκη έκφρασης ήταν το κίνητρο για εμένα την Φανή Γεωργιάδου να δημιουργήσω δικά μου χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ για εμένα και τους φίλους μου. Έχοντας αποδοχή από ένα ευρύ κοινό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο brand για να καλύψουμε τις ανάγκες όλων. Έτσι δημιουργήθηκε το zoozart, που έχει πάρει ζωή απο το 2013 και φτάνει μέχρι σήμερα. Στον ίδιο χώρο συστεγάζεται το εργαστήριο χειροποίητων κοσμημάτων, όπου ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει την κατασκευή τους, καθώς και το εκθετήριο, όπου μπορεί να εξερευνήσει το χώρο βλέποντας τα έτοιμα χειροποίητα κοσμήματα που εκθέτονται κάθε στιγμή.

Η δημιουργία πηγάζει από την έμπνευση και η έμπνευση από την ίδια τη ζωή!

zoozart

Οι πρωταρχικές σκέψεις αποτυπώνονται σε ένα κομμάτι χαρτί ώσπου τα μέταλλα όπως ασήμι, αλπακάς, χαλκός, και ορείχαλκος να συναντήσουν τους ημιπολύτιμους λίθους και με γνώμονα την αγάπη και τη δημιουργία να συνθέσουν ένα ιδιαίτερο όσο και μοναδικό αποτέλεσμα.

Σκοπός μας, να αναδείξουμε τη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου για αυτό το λόγο έχουμε δημιουργήσει αρκετά προσωπικά δώρα όπως κοσμήματα με μονογράμματα για μικρούς και μεγάλους καθώς και άλλα συμβολικά αξεσουάρ.

Το zoozart είναι μια προσωπική υπόθεση και μία έμπνευση της στιγμής καθώς προσπαθήσαμε να δώσουμε όνομα στη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας. Μέσα από μία αφαιρετική προσέγγιση, οι γραμμές στο λογότυπο παραπέμπουν στο όνομα του brand, και ο ελεύθερος σχεδιασμός τους προσδίδει μια αίσθηση χειροποίητου.

Από την ιδέα και το όραμα του zoozart έχει εμπνευστεί και η Άννα Θεοδωροπούλου η οποία διακατέχεται από το ίδιο πάθος για δημιουργικότητα και συμβάλει και εκείνη με έναν μοναδικό τρόπο στις δημιουργίες zoozart. Θα μας βρείτε στο μικρό μας εργαστήριο, στο κέντρο της Λάρισας, να σχεδιάζουμε, να δημιουργούμε και να φωτογραφίζουμε όλα τα νέα σχέδια zoozartwho is who