Η Αρχή

Χειροποίητο Κόσμημα

The great need for expression was the motivation for us, Georgiadou Fani and Theodoropoulou Anna, to create our own handmade jewelry for us and our friends. Accepted by a wide audience, we decided to create a new brand to meet everyone’s needs. This is how zoozart was created, which came to life in 2013 and survives to this day.

Η Αρχή

Η μεγάλη ανάγκη έκφρασης ήταν το κίνητρο για εμάς, τη Γεωργιάδου Φανή και τη Θεοδωροπούλου Άννα, να δημιουργήσουμε το δικό μας χειροποίητο κόσμημα για εμάς και τους φίλους μας. Έχοντας αποδοχή από ένα ευρύ κοινό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο brand για να καλύψουμε τις ανάγκες όλων. Έτσι δημιουργήθηκε το zoozart, που πήρε ζωή το 2013 και φτάνει μέχρι σήμερα.

Start scaled

Η Φιλοσοφία μας

Οι πρωταρχικές σκέψεις αποτυπώνονται σε ένα κομμάτι χαρτί ώσπου το ασήμι και ο ορείχαλκος να συναντήσουν τους ημιπολύτιμους λίθους και με γνώμονα την αγάπη και τη δημιουργία να συνθέσουν ένα ιδιαίτερο όσο και μοναδικό αποτέλεσμα. Για να δοθεί μία αίσθηση επιπλέον πολυτέλειας και προστασίας, πραγματοποιείται το τελικό φινίρισμα, όπου μία λεπτή στρώση χρυσής ή λευκόχρυσης επιμετάλλωσης εφαρμόζεται σε κάθε χειροποίητο κόσμημα.

Σκοπός μας, να αναδείξουμε τη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου για αυτό το λόγο έχουμε δημιουργήσει αρκετά προσωπικά κομμάτια όπως κοσμήματα με μονογράμματα για μικρούς και μεγάλους καθώς και άλλα συμβολικά αξεσουάρ.

Σχεδίαση

Υλοποίηση

Φινίρισμα

Κόσμημα

Το Εργαστήριο

Στον ίδιο χώρο συστεγάζεται το εργαστήριο χειροποίητων κοσμημάτων, όπου ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει την κατασκευή τους, καθώς και το εκθετήριο, όπου μπορεί να περιηγηθεί στο χώρο βλέποντας τα ολοκληρωμένα χειροποίητα κοσμήματα.

Workshop scaled
Το Zoozart είναι μια προσωπική υπόθεση και μια έμπνευση της στιγμής καθώς προσπαθήσαμε να δώσουμε ένα όνομα στη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας. Μέσα από μια αφηρημένη προσέγγιση, οι γραμμές στο λογότυπο παραπέμπουν στο brand name και ο ελεύθερος σχεδιασμός τους δίνει μια αίσθηση χειροποίητου.
4

“Η δημιουργία πηγάζει από την έμπνευση και η έμπνευση από την ίδια τη ζωή”

 zoozart workshop – χειροποίητο κόσμημα