ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 • Για αποστολές εντός Ελλάδος τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της GT Elite Courier (παράδοση με ACS) εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Υπάρχει, όμως, η πιθανότητα επιπλέον καθυστέρησης καθώς όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και μπορεί να υπάρξουν τεχνικές δυσκολίες ή έλλειψη πρώτων υλών. Σε κάθε περίπτωση θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να σας διευκρινίσουμε την ακριβή ημερομηνία παράδοσης και τον λόγο της καθυστέρησης προκειμένου να μας δηλώσετε εάν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.
 • Για αποστολές εκτός Ελλάδος ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την χώρα προορισμού. Συνήθως για χώρες εντός ΕΕ, ο χρόνος παράδοσης είναι 4-10 εργάσιμες ημέρες ενώ για Αμερική και Αυστραλία 7-15. Η αποστολή πραγματοποιείται μέσω DHL, με χρέωση ανάλογη με τιμή του τιμοκαταλόγου της DHL και το κόστος έχει αυτόματο υπολογισμό με τη συμπλήρωση της διεύθυνσης αποστολής.
 • Μπορεί, επίσης, να πραγματοποιηθεί παραλαβή απ’ ευθείας από το κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στη Δευκαλίωνος 16, Λάρισα. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αποστολής μέσω κάποιας άλλης ιδιωτικής εταιρείας courier της επιλογής σας (η οποία να εξυπηρετεί την διαδρομή Λάρισα-Προορισμός Επιλογής) όπου σε αυτή την περίπτωση η εκάστοτε χρέωση υπολογίζεται σύμφωνα με την αντίστοιχη τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε εταιρείας ταχυμεταφορών.

 • Για αγορές αξίας 39 € και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν.
 • Για παραγγελίες μικρότερες των 39 € η χρέωση είναι 2.50 €.
 • Οι χρεώσεις αυτές αφορούν παραγγελίες έως 2kg. Κάθε επιπλέον κιλό συνοδεύεται με 1 € επιπλέον χρέωση.

  Υπάρχει η πιθανότητα, επιπλέον καθυστέρησης καθώς όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και μπορεί να υπάρξουν τεχνικές δυσκολίες ή έλλειψη πρώτων υλών. Σε κάθε περίπτωση θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να σας διευκρινίσουμε την ακριβή ημερομηνία παράδοσης και τον λόγο της καθυστέρησης προκειμένου να μας δηλώσετε εάν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Εντός Ελλάδος

 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να μας καταθέσετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας, σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:
  • Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος: Αρ.λογαριασμου 218/41015106 IBAN GR9501102180000021841015106 Δικαιούχος Γεωργιάδου Φανή
  • Τράπεζα Πειραιώς: Αρ.λογαριασμου 5609095640373 IBAN GR5801726090005609095640373 Δικαιούχος Γεωργιάδου Φανή
  • Alpha bank: Αρ. Λογαριασμού 306002330000517 IBAN GR6301403060306002330000517 Δικαιούχος Γεωργιάδου Φανή
   
 • Πιστωτική κάρτα: Πραγματοποιείτε την πληρωμή σας μέσω πιστωτικής κάρτας. Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω GT Elite Courier (αποστολή με ACS) και θα έρθουν απ’ ευθείας στο χώρο σας, στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει.
 • Αντικαταβολή: Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω GT Elite Courier (αποστολή με ACS) και θα έρθουν απ’ ευθείας στο χώρο σας, στην διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει. Η πληρωμή της παραγγελίας μαζί με το επιπλέον κόστος της αντικαταβολής (1.5€) γίνονται στον μεταφορέα κατά τη στιγμή της παράδοσης.
 • PayPal: Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας μέσω PayPal. Μετά την επισκόπηση και την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα οδηγηθείτε στη σελίδα της PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας με ασφάλεια.
 • Κατάστημα: Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας, Δευκαλίωνος 16, 41 222 Λάρισα. Δείτε το χάρτη.
 

* Οι τιμές αυτές ισχύουν για παραγγελίες εντός Ελλάδος και για βάρος μέχρι 2 κιλά

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκτός Ελλάδος

Όλες οι αποστολές εκτός Ελλάδος πραγματοποιούνται μέσω της DHL και η πληρωμή γίνεται μέσω της PayPal. Το κόστος υπολογίζεται αυτόματα από την DHL κατά τη διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Αποστολές/Πληρωμές