ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, εντός προθεσμίας 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση στην οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα με χρέωση του ίδιου.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των προϊόντων, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στα 241 111 6305 – 6945 294 716 ή μέσω e-mail στο info@zoozart.gr. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η ακύρωση της παραγγελία σας μπορεί να γίνει είτε μέσα από το site επιλέγοντας το κουμπί «Στείλε μας μήνυμα» είτε στέλνοντάς μας ένα e-mail στο info@zoozart.gr όπου να μας ενημερώνετε για την ακύρωση της παραγγελίας είτε επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά στα 241 111 6305 – 6945 294 716.

Η ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί μας.