Αναμνηστικό βραχιολάκι ΜΕΤΑΧΑ

Γεννημένος στην Ελλάδα το 1848, ο Σπύρος Μεταξάς κατάγεται από μία οικογένεια που εμπορεύεται το μετάξι. Εξερευνητής και άνθρωπος με ιδιαίτερη αισθητική, αποφασίζει να ιδρύσει τη δική του εταιρεία στο χώρο των αποικιακών της εποχής. Στα πολλά ταξίδια του, ο Σπύρος Μεταξάς ανακαλύπτει διαφορετικά ποτά και κρασιά από όλο τον κόσμο. Το 1888 δημιουργεί το ΜΕΤΑΧΑ, το Αυθεντικό Ελληνικό Ποτό.

Ο Σπύρος Μεταξάς χτίζει το πρώτο του αποστακτήριο στο λιμάνι του Πειραιά. Το μοναδικό, κεχριμπαρένιο ποτό του σύντομα αρχίζει να εξάγεται στις χώρες της Μεσογείου. Σύμφωνα με μια ωραία ιστορία όταν ο Σπύρος Μεταξάς έχτιζε το αποστακτήριο στον Πειραιά, ανακάλυψε ένα μετάλλιο με τη μορφή του Σαλαμινομάχου χαραγμένη πάνω του. Η ναυμαχία της Σαλαμίνας έγινε το 480 π.Χ., κοντά στα νερά του Πειραιά. Ο Πολεμιστής της Σαλαμίνας έγινε σύμβολο θάρρους και τόλμης, το ιδανικό έμβλημα για το εγχείρημα του Σπύρου Μεταξά.

Αυτό το έμβλημα επέλεξε η Εταιρεία ΜΕΤΑΧΑ για να δημιουργήσει ένα περιορισμένης παραγωγής αναμνηστικό δώρο για τους συνεργάτες της. Τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παραγωγής ανέλαβε η εταιρεία 2WIN COMMUNICATIONS και σε συνεργασία με την εταιρεία μας δημιουργήθηκε ένα unisex βραχιολάκι με το έμβλημα του Σαλαμινομάχου χαραγμένο σε ασήμι 925 ενώ το δέσιμο έγινε με μπλε κορδόνι που αποτελεί και το χαρακτηριστικό χρώμα της Εταιρείας.

Υλικά: ασήμι 925, δίκλωνο βαμβακερό κορδόνι

* Για να δημιουργήσετε και εσείς την δικιά σας zoozart ιστορία επικοινωνήστε μαζί μας.