Αναμνηστικό βραχιολάκι ΜΕΤΑΧΑ

Γεννημένος στην Ελλάδα το 1848, ο Σπύρος Μεταξάς κατάγεται από μία οικογένεια που εμπορεύεται το μετάξι. Εξερευνητής και άνθρωπος με ιδιαίτερη αισθητική, αποφασίζει να ιδρύσει τη δική του εταιρεία στο…

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αναμνηστικό βραχιολάκι ΜΕΤΑΧΑ

Διακοσμητικό 30B URBAN bar&tales

Το διακοσμητικό αυτό που είναι εμπνευσμένο απο το λογότυπο του μπαρ, κατασκευάστηκε απο εμάς για να δωθεί σαν δώρο απο φίλους των ιδιοκτητών για το καλό ξεκίνημα της επιχείρησης

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διακοσμητικό 30B URBAN bar&tales

Κολιέ μονόγραμμα

Η Ελένη ήθελε ένα πάρτυ μόνο για κορίτσια και μιας και κάθε κορίτσι κρύβει μέσα του μία πριγκίπισσα σε κάθε μία από τις φίλες της σκεφτήκαμε να φτιάξουμε ένα κολιέ με το εκάστοτε μονόγραμμα και μία κορώνα στην κορυφή.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κολιέ μονόγραμμα

Διακοσμητικό Bollocks

Κάθε νέα αρχή σε εμπνέει και σε κάνει πάντα καλύτερο. Αυτός είναι και ο λόγος που σε αυτή τη περίπτωση θέλαμε το διακοσμητικό του bollocks #takeabreak να διαφέρει από ότι είχαμε κάνει μέχρι τώρα.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διακοσμητικό Bollocks

Διακοσμητικό THE GOAT

Το να προσπαθείς κάθε φορά να σκεφτείς ένα νέο σχέδιο ή ένα καινούργιο τρόπο κατασκευής είναι αρκετά δύσκολο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το σχέδιο το είχαμε, την κατασκευή όμως και το στήσιμο έπρεπε να τα σκεφτούμε και να τα επεξεργαστούμε πολύ καλά.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διακοσμητικό THE GOAT

Μπομπονιέρα βάπτισης μπαλόνι

Η μπομπονιέρα αυτή ήταν μια προσωπική υπόθεση! Το όνομα αυτής Σαββίνα και το μπαλόνι θα είναι ένα σύμβολο που θα την ακολουθεί σε όλη της τη ζωη, καθώς για εμάς σημαίνει την ελευθερία και παιδική αθωότητα.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μπομπονιέρα βάπτισης μπαλόνι

Βραχιόλι Rock Star

Ο Βασίλης φέτος έκλεισε τα έξι του χρόνια. Σαν μεγάλο παιδί και αυτός πια, έκανε το δικό του πάρτυ για τα γενέθλια του και είχε τους δικούς του καλεσμένους. Για να τους τιμήσει για την παρουσία τους θέλησε να τους κάνει κάποιο συμβολικό δώρο.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βραχιόλι Rock Star

Μπρελόκ μονογράμματα

Τι πιο πρωτότυπο από το να χαρίζεις στους φίλους σου ένα συμβολικό και μοναδικό δώρο την πιο σημαντική μέρα της ζωής σου; Αυτό ακριβώς θέλησε να κάνει και ο Γιώργος την ημέρα του γάμου του.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μπρελόκ μονογράμματα

Μπομπονιέρα βάπτισης καρδιά

Αυτή η μπομπονιέρα μας παραπέμπει σε ένα άλλο στυλ πιο ρομαντικό πιο αθώο και αυτό ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε να πετύχουμε. Επικεντρωθήκαμε αυστηρά σε δανδέλα και σατέν κορδέλες σε ροζ και λευκές αποχρώσεις.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μπομπονιέρα βάπτισης καρδιά

End of content

No more pages to load